Over Appelman Advies

Sinds 1993 zijn wij werkzaam in de financiële dienstverlening met specialisaties in hypotheken, verzekeringen, makelaardij, financiële planning en vermogensbeheer.

Wij zijn er trots op dat wij de vele facetten beheersen die de financiële sector rijk is. En dit niet voor niets… Wij vinden het van groot belang om jou te kunnen adviseren in het breedste zin van het woord. Kennis hebben van de gehele markt is voor ons dus een must en dat maakt ons vak zo leuk!

Onze missie

Wij bieden voor iedereen mensgerichte oplossingen voor de moeilijke en belangrijke financiële keuzes van vandaag voor morgen.

onze kernwaarden

Onafhankelijk
Professioneel
Klantgericht

Onafhankelijk – Beëdiging

Inmiddels is binnen de financiële branche doorgedrongen dat echte onafhankelijkheid van een advies staat of valt met zuivere doelstellingen van de adviseur. Om onze onafhankelijkheid en bijbehorende doelstellingen te waarborgen zijn wij beëdigd. En dat vinden wij geweldig!
Een afschrift van de akte kun je hier opvragen.

Jos Appelman – Directeur

Maak een afspraak met Appelman-advies

Appelman Advies verwelkomt jou. Het enige wat je hoeft te doen is jouw gegevens invullen op de contactpagina, dan nemen wij contact met je op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

appelman logo

Voor echt en onafhankelijk financieel advies ben je bij ons aan het juiste adres. Aan de hand van jouw wensen en persoonlijke situatie adviseren wij je op het gebied van hypotheken en verzekeringen. We gaan nog een stapje verder in persoonlijke begeleiding, want wij zijn ook makelaar o.g. Bij ons krijg je inzicht in jouw persoonlijke financiën. Zeg maar Personal Finance.

2022 © Copyrights Appelman-advies

Openingstijden

Ma t/m Vr
08.30 - 17.30

Volg ons op social media